Rendszertanúsítás

Rendszertanúsítási szolgáltatásaink

♦ minőségirányítási rendszerek (MIR) auditálása és tanúsítása az ISO 9001:2015 szabványok szerint,

♦ környezetközpontú irányítási (KIR) rendszerek auditálása és tanúsítása az ISO 14001:2015 szabványok szerint,

♦ energiaközpontú irányítási rendszerek (EnIR) auditálása és tanúsítása az ISO 50001:2018 szabvány szerint,

♦ munkahelyi egészségvédelmi biztonság irányítási rendszerek (MEBIR) auditálása és tanúsítása az ISO 45001:2018 szabvány szerint

♦ élelmiszer-biztonsági irányítási rendszerek HACCP felülvizsgálata.

Munkánk során folyamatosan figyelembe vesszük a nemzetközi és nemzeti akkreditáló szervezetek követelményeit, ajánlásait, az Európai Unió tanúsítási gyakorlatát, illetve a hazai tanácsadó és tanúsító szervezetek tapasztalatait.

Az ISO 9001, ISO 14001, ISO 50001 szabványokhoz kapcsolódóan folyamatosan szervezzük és indítjuk képzéseinket, ezáltal partnereinknek az átállást megkönnyíteni.

A TÜV Thüringen e. V. Rendszer- Személytanúsítóhely politikája és pártatlansági nyilatkozata (Grundsatz der Unparteilichkeit) az alábbi linken elérhető: https://www.tuev-thueringen.de/unternehmen/ueber-uns/ .

A tanúsítás megadására, elutasítására, fenntartására, a tanúsítás alkalmazási területe bővítésére és szűkítésére, a tanúsítás megújítására, felfüggesztésére vagy helyreállítására, illetve visszavonására vonatkozó folyamatokról itt kap bővebb információt: http://www.tuev-thueringen.de/gk/managementsysteme/weg-zum-zertifikat/

test03

Szeretne ajánlatot kérni?

Nincs más dolga, mint hogy a megfelelő menüpontból letölti oldalunkról a szükséges dokumentumokat és mihamarabb eljuttatja hozzánk! Kollégáink személyesen felveszik Önnel a kapcsolatot és tájékoztatják a lehetőségekről!